Magyar Zoltán Kineziológus You Tube Magyar Zoltán Kineziológus Facebook  

Magyar Zoltán
transzgenerációs epigenetikus
kineziológus tanácsadó

+36 30 949 2389
info@magyarzoltan.hu

 

Recall Healing

Az öt biológiai természettörvény - Biologika, Új medicina, Germán Gyógytudomány - leírja a betegségek kialakulásának és lefutásának folyamatát, a Recall Healing pedig hatékony eszköztárakat ad a kezünkbe, a betegségek lelki okainak feltárásában és feloldásában. A gyógyulási folyamat ezáltal nagy lendületet vesz, addig gyógyíthatatlannak hitt betegségek is szépen tovaállnak.

A Recall Healing a kineziológusi munkámban olyan segítség, mint egy pilótának vak sötétben, a pontos helyzetét jelző műszerek. Segít, hogy pontosan azt az élethelyzetet értsük meg és kezeljük, ami a betegséget létrehozta.

Magyar feliratú kisfilm a Recall Healingről ide kattintva nézhető meg.

További videók a témában, ITT.

Külön öröm számomra, hogy a Recall Healinget a létrehozójától, Gilbert Renaud-tól személyesen tanulhattam meg, így az ő 30 éves tapasztalata is gazdagítja munkámat.

Szeretettel várok egyéni konzultációra mindenkit, aki gyógyulni szeretne, a generációs terhektől szabadulna vagy az utódai irányába nem kívánja tovább adni a "nyűgös stafétát". 

 

bemer terápia pécs

Újratervezés tréning

 

 

 

 

 
Magyar Zoltán Kineziológus   Nyitólap I Kineziológia I Recall Healing I Tréningek I Germán gyógytudomány - GNM I Hírek I Kapcsolat

Magyar Zoltán
transzgenerációs epigenetikus
kineziológus tanácsadó
+36 30 949 2389
info@magyarzoltan.hu