Magyar Zoltán Kineziológus You Tube Magyar Zoltán Kineziológus Facebook  

Magyar Zoltán
transzgenerációs epigenetikus
kineziológus tanácsadó

+36 30 949 2389
info@magyarzoltan.hu

 

Miért éppen a kineziológia?

Minden, ami a világomban történik, az belőlem indul ki. Minden eredményt, állapotot megelőz valamilyen tett, cselekvés (vagy éppen az, hogy nem teszek). Az, hogy hogyan cselekszem, gondolataimtól, érzelmeimtől függ. Itt a legtöbb ezoterikus irányzat megáll, és azt mondja gondolkodj pozitívan, és akkor olyan lesz a valóságod! Igen ám, de a gondolatok és érzések mögött van még egy tényező, amit nem véletlenül írtam pirossal!

A hitrendszer dönt mindenről, mivel ebből indul ki minden más. A hitrendszerem szabja meg, hogy milyen gondolatok juthatnak eszembe. Gondolataimtól függnek az érzéseim, és az is, hogy hogyan fogok cselekedni. A cselekedeteim pedig értelem szerűen meghatározzák a sorsomat. Az eredményt látva aztán felkiálltunk, például így: "Ó, na ugye, hogy jól sejtettem, nincs is tökéletes párkapcsolat!" :)

A baj az, hogy a korlátozó hitrendszer miatt megtapasztalunk egy korlátozott valóságot, és a kedvezőtlen eredményt látva elhisszük annak igazságát, így a kudarcos eredmény megerősíti a hitrendszerünk igazát. Bezárul az "ördögi kör".

"Amit most gondolsz, holnapi életedet formálja." - Buddha

A hitrendszer olyan, mint a számítógép operációs rendszere vagy alapszoftvere. Ha hibásan működik, akkor hiába próbálok rá szuper alkalmazásokat telepíteni, nem lesz jó az eredmény. Példánknál maradva, ha valaki kiskorában azt látja, hogy a szülei folyton veszekednek, akkor az ő "windows"-ába a párkapcsolat ennek a mintának megfelelően kerül be. Vágyhat ő majd felnőttként ideális kapcsolatra, de az alapszoftverrel az nem lesz kompatibilis. Ez az életében úgy jelenik majd meg, hogy folyton olyan alakokkal találkozik, akik megfelelnek a gyermekkorban látott negatív mintának.

Azért tudnak ezek a minták komoly gondot okozni, mert a legtöbb esetben nem tudatosak. Tudat alatti szinten vannak, így nem is gondolok arra, hogy egy hitrendszer mozgat engem. Tudatos szinten "csak" annyit érzékelünk ilyenkor, ami miatt panaszkodni szoktunk: rossz munkahely, idióta főnök, rossz párkapcsolat, rosszul felvett hitel, anyagi gondok, betegségek, depresszió stb. A kineziológiai oldás során a problémák okaiként, a tudat alatt megbújó energetikai blokkokat, csomókat tárjuk fel, és miután feloldottuk, nem pofára esés jön, mint a marionett bábú esetében, hanem a tudatos, szabad létezésed öröme. :)

A kineziológia módszereivel feltárhatók a tudat alatti minták anélkül, hogy tudatosan emlékezned kellene rájuk. Olyan gödörbe szoktunk beleesni, amit nem veszünk észre, azaz nem tudatosak. Ha látjuk a gödröt, már nem esünk bele. Ennyi... Nincs benne varázslat, mégis varázslatos!
Ha nem akadályoznak tovább a minták, megélheted szabadon azt, aki valójában vagy, ahelyett, hogy mások életét élnéd.

Mivel minden, ami a létezéseddel kapcsolatos, lelki szintről indul ki, így minden korrigálható, javítható, fejleszthető az "alapszoftvered" változtatásával.

Ha még többet akarsz olvasni a kineziológiáról, kattints ide!

 


 

 

bemer terápia pécs

Újratervezés tréning

 

 

 

 

 
Magyar Zoltán Kineziológus   Nyitólap I Kineziológia I Recall Healing I Tréningek I Germán gyógytudomány - GNM I Hírek I Kapcsolat

Magyar Zoltán
transzgenerációs epigenetikus
kineziológus tanácsadó
+36 30 949 2389
info@magyarzoltan.hu