Magyar Zoltán Kineziológus You Tube Magyar Zoltán Kineziológus Facebook  

Magyar Zoltán
transzgenerációs epigenetikus
kineziológus tanácsadó

+36 30 949 2389
info@magyarzoltan.hu

 

Germán Gyógytudomány

Világunk tökéletes alkotás. Minden létező hordozza magán ezt a nagyszerűséget. A betegségeket hibás működésnek, diszfunkciónak tekinteni olyan, mintha nem bíznánk a természetben. Holott, ha körülnézünk, azt látjuk, hogy a természetben mindennek jól meghatározható oka, célja van. A rágcsálóknak nem véletlenül van állandóan növekvő metszőfoga, zöld növényeink nem divatból tartalmaznak klorofillt. Minden élőlény jól felkészült a túlélésre, megkaptunk mindent, hogy boldoguljunk. Az élővilág minden jellemzője mögött értelmes ok húzódik, nincs ez másként a betegségek esetében sem.

Mi lehet a szervezetünk célja a betegségekkel? Az egyed, illetve a faj túlélése. Minden betegség azzal a céllal alakul ki, hogy valamilyen megoldást nyújtson, egy váratlan, súlyos, megrázó lelki konfliktus esetén, amit abban a pillanatban megoldhatatlannak érzünk. A betegség a természet tökéletes válasza a problémákra, melyek az élőlényeket érhetik. Pl. ha elpusztul egy tehén a csordában, a többi tehén több tejet lesz képes termelni, hogy az árván maradt borjút táplálhassa. Ehhez meg kell növelnie a tejmirigy mennyiségét. Több tejmirigy, több tej. A konfliktus (árván maradt egy borjú) hatására létrehozott többlet tejmirigyet meg is jelöli (tumormarker) a szervezet, mert azok elbontásra kerülnek, ha megoldódik a helyzet.

"Minden ún. megbetegedés egy érzelmi megrázkódtatással keletkezik."

Dr. Hamer

A rákos daganatok célja tehát nem az, hogy belehaljunk, hanem éppen ellenkezőleg; az egyed vagy a faj túlélése miatt jön létre.
Példánknál maradva miért nem halnak bele a tehenek? Azért, mert amikor a borjút már nem kell táplálni, azonnal túllép a konfliktus aktív szakaszán a tehén, és a megoldás utáni szakaszban visszaállítja az eredeti állapotot. Utána nem cipeli magával a lelki terhet, hogy mi lett volna, ha... Nem húzza el évekig a konfliktust, intenzíven és fájdalmasan gyötörve magát rajta. Na ez a fő különbség, amiért az emberek bele tudnak halni abba, ami tulajdonképpen az ő védelmükben jött létre. A Germán Gyógytudomány kidolgozója Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer, aki az emberiség történelmének legnagyobb felfedezését tette. Hiszen, ha időben megoldjuk a lelki konfliktusainkat - melyben a leghatékonyabb segítség véleményem szerint a kineziológia - nem kell félnünk többé a betegségektől.

Igazán szabadon, csak félelmek nélkül lehet élni!


 

 

bemer terápia pécs

Újratervezés tréning

 

 

 

 

 
Magyar Zoltán Kineziológus   Nyitólap I Kineziológia I Recall Healing I Tréningek I Germán gyógytudomány - GNM I Hírek I Kapcsolat

Magyar Zoltán
transzgenerációs epigenetikus
kineziológus tanácsadó
+36 30 949 2389
info@magyarzoltan.hu